Nederlands English

Deel je kunstzinnige meesterwerken met liefhebbers en kunstkenners over de hele wereld. Maak deel uit van de grootste world wide art gallery online.

Uploaden

Je moet aangemeld en ingelogd zijn om te kunnen uploaden. Voor een account bij youXpose betaal je € 8,50 per kalenderjaar of een tijdsevenredig deel ervan. Je ontvangt hiervoor een factuur. Je kunt na aanmelding direct gebruik maken van je account en werk uploaden.
Een account is dagelijks opzegbaar en vervalt dan op 31 december van het lopende jaar.

Nadat je een account hebt aangemaakt en geactiveerd kies je zelf in welke categorie je jouw kunstwerk wilt tentoonstellen, afhankelijk van gebruikte techniek en/of onderwerp. Vervolgens kies je je te uploaden kunstwerk(en) en vul je de titel en het originele formaat in. Na het uploaden is je werk te zoeken op je naam, de titel, de techniek of het onderwerp. Indien gewenst kun je je contactgegevens en persoonlijk profiel aan je kunstwerk koppelen.

 

Inloggen

Ik heb nog geen account

Om artwork te kunnen uploaden moet je in het bezit zijn van een account. Deze kun je hier aanmaken. Het neemt slechts enkele minuten in beslag.